Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland breekt opnieuw record: bijna 700.000 bezoekers in 2015

04-01-2016, 23.20 uur

2015 was een prima jaar voor Toverland. Het Limburgse attractiepark heeft opnieuw een bezoekersrecord gebroken. Vorig jaar werden 698.484 gasten verwelkomd. Dat zijn er ruim 25.000 meer dan het jaar ervoor, een stijging van 3,7 procent.

In 2014 groeiden de bezoekersaantallen nog met meer dan 8 procent. Als hoogtepunten van het afgelopen seizoen noemt Toverland de opening van bobsleebaan Maximus' Blitz Bahn en zweefmolen Djinn.

11 augustus 2015 was de drukste dag uit de geschiedenis van het park. Toen kwamen er bijna 11.000 bezoekers over de vloer. Dit jaar blaast Toverland vijftien kaarsjes uit. Over eventuele nieuwigheden is nog niets bekend.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be