Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Oudejaarsdrama: alle horecamedewerkers Duinrell ontslagen

31-12-2015, 16.21 uur

Horecamedewerkers van Duinrell hebben geen rustige jaarwisseling. Alle personeelsleden van de restaurants en andere eetgelegenheden in het pretpark zijn per direct ontslagen. Reden is het faillissement van de noodlijdende winkelketen V&D, waar ook restaurantformule La Place onderdeel van uitmaakt.

La Place verzorgt al jaren alle horeca in Duinrell. Nu de rechtbank V&D failliet heeft verklaard, verliezen alle werknemers hun baan. De eettentjes in het attractiepark en Tikibad blijven voorlopig wel open. Het UWV betaalt vanaf morgen het salaris van het personeel.

Er zou achter de schermen gewerkt worden aan een doorstart. Van een concreet plan is echter nog geen sprake. Eerder vertelde een woordvoerder van Duinrell aan Looopings: "Wij weten niet hoe de horeca in de toekomst georganiseerd wordt."

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be