Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling begint 2016 met nieuwjaarsduik van 37,5 meter in achtbaan Baron 1898

30-12-2015, 15.17 uur

De Efteling heeft een verfrissende manier bedacht om het nieuwe jaar te beginnen. Samen met Unox organiseert het pretpark een nieuwjaarsduik in vrijevalachtbaan Baron 1898. Bikkels kunnen op 1 januari 's ochtends vroeg een duik van 37,5 meter maken... in badkleding.

Wie zich aanmeldt, moet vrijdagochtend om 09.00 uur in zwembroek, bikini of badpak bij de ingang van de Efteling staan. Voor soep, warme chocolademelk én Unox-mutsen wordt gezorgd. Alle deelnemers krijgen de rest van de dag gratis toegang tot het attractiepark, dat tot 20.00 uur open is.

"Mensen met koudwatervrees kunnen zo toch een duik in het diepe maken", zegt de Efteling. Er mogen maximaal zeshonderd mensen aanwezig zijn. Aanmelden kan op de website van het park.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be