Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Oeps: Efteling viert kerstdagen te laat door blunder op kalender

21-12-2015, 23.54 uur

Als het aan de Efteling ligt, vieren we Kerstmis dit jaar met z'n allen een dag te laat. Op een officiële Efteling-jaarkalender, die verkocht wordt in de souvenirwinkels van het pretpark, staat dat eerste kerstdag valt op zaterdag 26 december. De dag erna, zondag 27 december, zou tweede kerstdag zijn.

Beide kerstdagen zijn een dag te laat ingepland. De fout werd ontdekt door een verbaasde bezoeker. "De Efteling stelt kerst kennelijk een dagje uit...", laat hij aan Looopings weten. Andere feestdagen staan voor zover bekend wel op de goede plek.

De Efteling vergist zich vaker in belangrijke data. Oud-directeur Bart de Boer schreef ooit in een personeelsblad dat het nieuwe jaar ingeluid zou worden op 31 januari.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be