Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

'Zwerver veroorzaakt ernstig ongeluk met kermisattractie'

21-12-2015, 16.40 uur

Op een kermis in de Zuid-Franse stad Narbonne is afgelopen vrijdag een man zwaargewond geraakt toen hij uit een attractie vloog. Het ongeluk werd vermoedelijk veroorzaakt door een onoplettende dakloze man die bij de attractie aan het werk was.

De eigenaar van de Shanghai Express, een soort rups, had de Nederlandse zwerver ingehuurd om kaartjes op te halen en beugels te controleren. Die zag volgens omstanders echter niet dat de jas van een passagier tussen zijn beugel terecht was gekomen. Het slachtoffer was daardoor niet vergrendeld.

Vervolgens is de attractie gewoon aangezet, met alle gevolgen van dien. De kermisexploitant wordt nu verweten dat hij de onbekwame zwerver nooit in had mogen huren. Bovendien was de dakloze zwart aan het werk. De eigenaar is vastgezet en de attractie staat stil.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be