Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Binnenkijken in de vernieuwde cowboyhuisjes van Slagharen

17-12-2015, 09.56 uur

Ruim honderd vakantiehuisjes in Attractiepark Slagharen krijgen een cowboythema. De oude accommodaties worden deze winter grondig opgeknapt. Vandaag komen voor het eerst foto's naar buiten van het vernieuwde exterieur en interieur.

Voor de wildwest-stijl maakt het pretpark gebruik van attributen en decorstukken die zijn geïmporteerd uit de Verenigde Staten, waaronder hoefijzers, lasso's, laarzen en hoeden. De huisjes gaan 'Cowboy Cottages' heten. Over drie maanden moet de renovatie zijn afgerond.

Daarnaast is Slagharen ook druk bezig met het vervangen van 84 wigwamtenten. Er komen luxere tipi's voor in de plaats. In totaal kosten de werkzaamheden in het vakantiepark 3 miljoen euro.







Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be