Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris is nog niet klaar met It's a Small World

16-12-2015, 19.12 uur

Het geduld van Disney-fans wordt nog iets langer op de proef gesteld. It's a Small World in Disneyland Paris gaat zaterdag weer open na een onderhoudsbeurt van maar liefst vijf maanden, maar nog niet al het werk is afgerond. Zo moeten de poppen nog vervangen worden.

Dat gebeurt de komende jaren, meldt Disney zelf. Tot 2017 worden 176 van de 281 figuren in de attractie een voor een vernieuwd. Veel fans dachten dat men dit jaar al genoeg tijd zou hebben om de animatronics te renoveren.

Het verven van de voorgevel is wel gelukt. De façade kreeg een nieuw kleurenschema, dat iets feller is dan voorheen. Daarnaast zijn speciale effecten in ere hersteld en werden lichtinstallaties en het audiosysteem opgeknapt.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be