Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Volop werkzaamheden bij Efteling-achtbaan Baron 1898

02-12-2015, 14.19 uurBeeld: Stefan Schulte

In de wachtrij van Efteling-achtbaan Baron 1898 verrijzen grote overkappingen. De massieve houten gevaartes zorgen ervoor dat bezoekers droog kunnen wachten voor de dive coaster. Tot nu toe moesten ze weer en wind trotseren alvorens ze een achtbaanritje konden maken.

Vorige maand vroeg het pretpark een vergunning aan voor het neerzetten van de gebouwtjes in de buitenwachtrij. De Baron is gesloten bij temperaturen onder het vriespunt, of als het hard waait. In het station zijn speciale wielverwarmers geïnstalleerd.

Ook bij de in- en uitgang van de nieuwe attractie wordt gewerkt, onder meer aan een nieuwe garderobe en een andere looproute. De Efteling lijkt vijf maanden na de opening van Baron 1898 nog steeds te worstelen met het verwerken van de bezoekersstroom.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be