Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Ook tassencontrole in Phantasialand vanwege terreurdreiging

23-11-2015, 11.23 uur

De aanhoudende dreiging voor een terroristische aanslag heeft Phantasialand doen besluiten om een extra veiligheidscheck in te voeren. Bij de ingang van het Duitse pretpark worden sinds afgelopen weekend de tassen van bezoekers gecontroleerd.

Bewakers werpen een blik in alle bagage om te voorkomen dat kwaadwillenden iets naar binnen smokkelen. De controle is vergelijkbaar met die bij concerten en festivals. Het winterseizoen van Phantasialand begon zaterdag.

In Disneyland Paris worden de tassen van bezoekers al langer geïnspecteerd bij binnenkomst. Daar zijn de controles onlangs aangescherpt. Pretparken in Nederland en België nemen vooralsnog geen nieuwe maatregelen.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be