Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Stankoverlast bij achtbaan Baron 1898 in de Efteling: 'Ik ging bijna over mijn nek'

20-11-2015, 16.55 uur

Er zit een luchtje aan Efteling-achtbaan Baron 1898. Waaghalzen die staan te wachten voor de attractie, worden vanmiddag onaangenaam verrast door een vieze penetrante geur. In de eerste wachtruimte ruikt het naar rotte eieren en riolering.

"Het is alsof er een paar stinkbommen zijn afgegaan", vertelt een bezoeker aan Looopings. "Je zag mensen met hun trui voor hun neus staan wachten. Ik ging zelf ook bijna over mijn nek."

Volgens medewerkers is de geur afkomstig uit een put onder de ruimte. Momenteel vinden er werkzaamheden plaats bij de ingang van de attractie. Daar wordt een nieuwe garderobe gebouwd.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be