Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Akelige stilte in sprookjeswereld: zo ligt Disneyland Paris er nu bij

16-11-2015, 14.27 uurBeeld: Sophie Kluivers

Het is haast onwerkelijk hoe verlaten Disneyland Paris er momenteel bij ligt. Voor het eerst in het 23-jarige bestaan van het drukbezochte pretparkresort blijven de poorten dagen achtereen gesloten. Rond de attracties is het sinds zaterdagochtend akelig stil.

Na de aanslagen in Parijs op vrijdagavond werd besloten om Disneyland tot en met dinsdag te sluiten. De meeste toeristen zijn inmiddels vertrokken. Disney-hotels zijn alleen toegankelijk voor personen die een reservering kunnen laten zien. Alleen in uitgaansgedeelte Disney Village zijn veel mensen op de been.

In Frankrijk geldt sinds vrijdagavond de noodtoestand. Het land kent drie dagen van nationale rouw. Aanstaande woensdag gaat zowel het Disneyland Park als het Walt Disney Studios Park weer open.


Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be