Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Sluiting Disneyland Paris: extra entertainment en gratis eten in hotels

14-11-2015, 14.09 uurBeeld: Danny van der Weel

Disneyland Paris legt bezoekers in de watten nu de Disney-parken gesloten zijn vanwege de aanslagen in Parijs. Sommige hotelgasten mogen vanmiddag en vanavond gratis eten. Ook zijn er in de hotels extra entertainers aanwezig om kinderen te vermaken.

"Alle gasten worden uitgenodigd voor een gratis lunch en diner", staat op een flyer die logees van Disney's New Port Bay Club kregen uitgereikt. In het hotel lopen de hele dag veel Disney-figuren rond. Daarnaast zijn er medewerkers aanwezig om kinderen te schminken.

"Het is erg goed geregeld", zegt een Nederlander in gesprek met Looopings. "De cast members van de parken zijn naar de hotels gegaan. Zo staan personeelsleden van Space Mountain nu kinderen te vermaken in Hotel Santa Fe."

Bezoekers kunnen wel terecht in uitgaansgebied Disney Village. Of de Disney-parken morgen ook dicht blijven, is nog niet bekend.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be