Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Exotische loopingachtbaan nieuw op Tilburgse kermis 2016

12-11-2015, 22.30 uur

De eerste attracties voor de Tilburgse kermis 2016 zijn bekend. Op de grootste kermis van de Benelux staan volgend jaar in ieder geval drie interessante nieuwkomers. Eén van de belangrijkste trekpleisters wordt 'Cobra - Lost Kingdom Coaster', een felgroene achtbaan met een junglethema.

De Cobra wordt opgebouwd op het NS Plein. Belangrijkste wapenfeit van de tien meter hoge rollercoaster is een halve looping met een halve kurkentrekker. Afgelopen zomer was de baan te vinden in een Duits pretpark. Fabrikant is het Italiaanse bedrijf Interpark.

Andere trekpleisters op de kermis in Tilburg worden Tsunami (op het Piusplein), een schommelende bank die over de kop gaat, en de Air One Maxxx (Stadhuisplein), een dertig meter hoge draaiende schommel. Die laatste attractie werd dit jaar nog ingehuurd door een Frans pretpark.

Even leek het erop dat Tilburg zich ook kon verheugen op een grote wildwaterbaan, maar de eigenaar daarvan heeft zich op het laatste moment teruggetrokken.Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be