Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Looopings

Looopings viert feest: tienduizend fans op Facebook

08-12-2015, 00.01 uur

We hebben het geflikt. Looopings doorbrak vandaag een magische grens: sinds vanavond heeft onze Facebook-pagina meer dan tienduizend likes. Tot nu toe namen tienduizend mensen de moeite om Looopings 'leuk' te vinden. Alleen dit jaar kwamen er al zevenduizend likes bij.

Dat was voor een groot deel te danken aan de bouw van Efteling-achtbaan Baron 1898, die dagelijks via Looopings te volgen was. Toch hebben de populairste Facebook-berichten betrekking op andere pretparken. Een artikel over gratis toegang tot Attractiepark Slagharen scoorde het best.

De aankondiging van een WipeOut-pretpark staat op de tweede plek. Verder zorgden posts over het verlaten Land van Ooit, een SM-zone in Walibi Holland en de gevoelige kant van Walibi-mascotte Eddie de Clown voor de meeste aandacht. De Efteling staat in de toplijst met een een broodjeaapverhaal over Fata Morgana, dat bijna 1,1 miljoen personen bereikte.

De Facebook-pagina van Looopings is te vinden op facebook.com/looopings.

Meer Looopings
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be