Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium verwelkomt eerste baandelen van nieuwe rollercoaster

05-11-2015, 15.44 uur

In Walibi Belgium zijn de eerste baandelen van de nieuwe waterachtbaan Pulsar aangekomen. Het gaat om donkerblauwe rails met witte ondersteuningen. Afgelopen maand werd al begonnen met de 45 meter hoge constructie.

Passagiers komen straks in een boot te zitten die voor- en achteruit wordt gelanceerd tussen twee enorme torens. Met een topsnelheid van 100 kilometer per uur vliegen ze over een heuvel en door een bak met water. Het waterpeil kan razendsnel worden verhoogd, zodat inzittenden een splash maken.

Walibi heeft daarmee een wereldprimeur te pakken. De attractie van het type 'power splash', gefabriceerd door het Duitse Mack Rides, opent volgend jaar.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be