Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Droog wachten voor Efteling-achtbaan Baron 1898

04-11-2015, 19.29 uur

Waaghalzen die komende winter in de Efteling-achtbaan Baron 1898 stappen, hoeven niet in de regen of in de sneeuw te wachten. Het is de bedoeling dat er in de buitenwachtrij van de attractie verschillende overkappingen worden neergezet.

De Efteling heeft eind oktober een vergunning voor het plaatsen van shelters ingediend bij de gemeente Loon op Zand. De rij voor de nieuwe dive coaster bevindt zich volledig in de openlucht. Het is nog niet duidelijk hoe de overkappingen eruit gaan zien.

Baron 1898 is tijdens de Winter Efteling alleen geopend als de weersomstandigheden het toelaten. Bij temperaturen onder het vriespunt staat de achtbaan stil. Afgelopen zomer moest de Baron ook al gesloten worden omdat het te hard waaide. Er is voor de nieuwe attractie voorlopig geen groot onderhoud ingepland.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be