Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walygator Grand Est

'Nieuw thema voor spectaculaire achtbaan The Monster'

02-11-2015, 15.41 uur

Eén van de spectaculairste achtbanen van Europa krijgt waarschijnlijk een nieuw uiterlijk. Het Franse pretpark Walygator Parc wil de rollercoaster The Monster aankleden in piratenthema. Het station van de attractie moet eruit komen te zien als een rots in de vorm van een schedel.

Daarnaast is een wrak van een groot piratenschip ingetekend. Fansite Waly.Biz wist schetsen te achterhalen gemaakt door het Nederlandse decoratiebedrijf Jora Vision. Nu bestaat de ingang van The Monster nog uit een kale stalen constructie.

Op een ander concept staat een plan voor de ingang van de houten achtbaan Anaconda. Die baan is sinds afgelopen zomer gesloten voor broodnodige werkzaamheden.

Walygator Parc staat bekend als een sober park met kermisattracties, maar de laatste jaren wordt er steeds vaker geïnvesteerd in decoraties en thema. Dit jaar kreeg een oude wildwaterbaan een opknapbeurt. Sindsdien staan opvarenden oog in oog met dinosaurussen.

Meer Walygator Grand Est
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be