Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walygator Grand Est

'Nieuw thema voor spectaculaire achtbaan The Monster'

02-11-2015, 15.41 uur

Eén van de spectaculairste achtbanen van Europa krijgt waarschijnlijk een nieuw uiterlijk. Het Franse pretpark Walygator Parc wil de rollercoaster The Monster aankleden in piratenthema. Het station van de attractie moet eruit komen te zien als een rots in de vorm van een schedel.

Daarnaast is een wrak van een groot piratenschip ingetekend. Fansite Waly.Biz wist schetsen te achterhalen gemaakt door het Nederlandse decoratiebedrijf Jora Vision. Nu bestaat de ingang van The Monster nog uit een kale stalen constructie.

Op een ander concept staat een plan voor de ingang van de houten achtbaan Anaconda. Die baan is sinds afgelopen zomer gesloten voor broodnodige werkzaamheden.

Walygator Parc staat bekend als een sober park met kermisattracties, maar de laatste jaren wordt er steeds vaker geïnvesteerd in decoraties en thema. Dit jaar kreeg een oude wildwaterbaan een opknapbeurt. Sindsdien staan opvarenden oog in oog met dinosaurussen.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walygator Grand Est
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be