Sprookjeswonderland Enkhuizen

Op 'Hekspeditie': Sprookjeswonderland Enkhuizen koopt vliegsimulator

28-01-2016, 14:34 uur | Reacties

Sprookjeswonderland Enkhuizen ontpopt zich langzaam maar zeker tot een professioneel pretpark. Nieuwe attracties moeten ervoor zorgen dat de Noord-Hollandse trekpleister zich kan meten met de grote jongens uit de branche. Komend voorjaar opent de 'Hekspeditie', een vliegsimulator in heksenthema.

Vooraf heet mascotte Heks Hupsakee bezoekers welkom in een speciale voorshow, die is vormgegeven als een tovenaarskamer. Als ze haar ietwat gebrekkige toverkunsten heeft vertoond, lopen gasten door naar de simulator voor een vlucht op een vliegend tapijt. Het hydraulisch platform is afkomstig uit het voormalige nautische attractiepark Cape Holland in Den Helder.


ZIE OOK: Wallaby in sprookjespark verlamd na vuurwerkknallen

Per keer kunnen 35 mensen een ritje maken. Het attractiegebouw, met naast de simulator ook een winkeltje, toiletten en technische ruimtes, was vorig jaar al af. Over enkele maanden wordt de 'heksperience' zelf officieel in gebruik genomen.

Naast een Sprookjesbos huisvest het park in Enkhuizen nu al een schommelschip, een oldtimerbaan, een paardenbaan, dobberbootjes, trapwagens en meerdere theatervoorstellingen met animatronics.ZIE OOK: Sprookjeswonderland Enkhuizen opent vliegsimulator op 1 juli

Reacties