Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Verkeerspark Assen

Laatste stuiptrekking Verkeerspark Assen: 'Weinig interesse in overname'

21-10-2015, 22.23 uur

Waarschijnlijk gaat het Verkeerspark in Assen nooit meer open. Het pretpark is sinds 2014 dicht. Eigenaar Herman Jasper zoekt al een tijdje naar een overnamekandidaat, maar tot nu toe hebben ondernemers geen behoefte om het Verkeerspark nieuw leven in te blazen.

Er zou daarentegen wel veel interesse zijn in de lap grond. Waarschijnlijk wordt het Verkeerspark dus afgebroken, laat Jasper weten aan Dagblad van het Noorden. "Het is maar net wie wat wil gaan doen. We hebben een mooie grondpositie." Een potentiële koper haakte in de eindfase af.

Eigenaar Jasper ligt nog wel met de gemeente in de clinch over de aankoop van een stuk land. Het conflict wordt binnenkort uitgevochten in de rechtszaal. "We moeten eerst een geschil met de gemeente afhandelen, dan kunnen we het park goed in de markt zetten", zegt de baas.

Het Verkeerspark ging op de huidige locatie open in 1988. In 1992 kwam het park in particuliere handen. Vijf jaar geleden nam Jasper het bedrijf over. Hij had een groot moderniseringsplan klaarliggen, maar dat ging niet door toen de provincie Drenthe geen financiële steun wilde geven.

Meer Verkeerspark Assen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be