Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Naam van nieuwe waterachtbaan Walibi Belgium uitgelekt

16-10-2015, 13.11 uur | Reacties

Looopings heeft de naam van de nieuwe waterachtbaan in Walibi Belgium weten te achterhalen. De attractie, een 45 meter hoge rollercoaster met lanceringen tot 100 kilometer per uur, gaat Pulsar heten.

Passagiers zitten in bootjes die zowel voor- als achteruit gelanceerd worden door het water. Het Belgische staalbedrijf CSM is op dit moment bezig met het fabriceren van de baandelen, die later naar Walibi worden vervoerd. Afgelopen week werd bekend dat de ride speciale themamuziek krijgt.

Een pulsar is een snel ronddraaiende ster die elektromagnetische straling uitzendt. De term wordt door meer bedrijven gebruikt, onder meer voor een tandenborstel van Oral B en een auto; de Nissan Pulsar. Ook een beroemd horlogemerk, een Franse rockband en een Belgisch consultancybedrijf heten Pulsar.

Meer Walibi Belgium
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be