Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Vier mannen klimmen 's nachts over hek Disneyland Paris

12-10-2015, 14.07 uur

Wie heeft er niet van gedroomd om 's nachts door een volledig verlaten Disneyland Paris te kunnen wandelen? Vier Franse mannen waagden afgelopen week een poging. Donderdag probeerden ze midden in de nacht het pretparkresort binnen te dringen.

Rond 04.00 uur 's nachts klommen ze over een hek heen, naar eigen zeggen in de hoop dat ze Disneyland een paar uur voor zichzelf konden hebben. Hun avontuur eindigde echter al snel. Beveiligers betrapten het ongewenste gezelschap, melden Franse media.

De brutale bezoekers zijn overgedragen aan politieagenten. Die hadden zo hun twijfels bij de 'onschuldige' bedoelingen. De indringers hadden namelijk opvallend veel creditcards en identiteitsbewijzen bij zich. Ze zijn vastgezet.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be