Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Actie tegen asielzoekers in Duinrell

04-12-2010, 14.28 uur

Een actiegroep begint vandaag met een campagne tegen de opvang van zeshonderd vreemdelingen in de bungalows van Duinrell. De rechts-radicale groepering Voorpost wijst erop dat er in voorgaande jaren "het nodige fout is gegaan" in de omgeving.

"Denk aan vernielingen op het park zelf, maar ook bij de winkeliers in de buurt." Daarnaast is het volgens Voorpost in economisch moeilijke tijden "onwenselijk" om met geld te smijten door de asielzoekers in luxe woningen onder te brengen.

Wapenfeit nummer één was een folderactie bij het Tikibad. Het is niet bekend wat de groep verder precies van plan is, maar de militanten staan bekend om demonstraties, bezettingen en invallen.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be