Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Plannen voor nieuw Brabants attractiepark zijn nep

08-10-2015, 15.12 uur

Brabantse pretparkfans balen. Een zogenaamd plan voor een groot nieuw attractiepark in het dorpje Nuenen gaat niet door. Het aangekondigde project bijkt een marketingstunt te zijn voor een concert dat later deze maand plaatsvindt.

Dat vertellen de betrokkenen aan Looopings. In een regionaal krantje plaatsten ze een bericht over de realisering van een enorm park, waar "in het diepste geheim" aan gewerkt zou worden. Lezers werd onder meer de hoogste achtbaan van Brabant beloofd.

Maar enthousiaste rollercoasterfans hebben te vroeg gejuicht. "Betreffend bericht is de aanzet voor een muzikale productie die op 14 november in het Klooster in Nuenen wordt uitgevoerd", reageren de bedenkers nu. Het thema van het concert is 'pretpark'.

"We vinden dat de nieuwsgierigheid gewekt moet worden; in die opzet lijken we te slagen." De initiatiefnemers besluiten: "Van harte onze excuses als we jullie met onze publicatie op het verkeerde been hebben gezet."

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be