Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Superfan Efteling gaat honderd keer in achtbaan Baron 1898

21-08-2015, 12.33 uur

De nieuwe Efteling-achtbaan Baron 1898 maakt heel wat los bij fans. Sommige liefhebbers van het pretpark blijken volledig verslaafd te zijn aan de dive coaster. Efteling-fanaat Izaak van den Dries maakt vandaag zijn honderdste ritje.

In minder dan twee maanden tijd stapte hij maar liefst honderd keer in een karretje, bevestigt hij aan Looopings. Izaak hield alle ritjes nauwkeurig bij. Sinds de opening stortte hij honderd keer met ruim 90 kilometer per uur 37,5 meter de diepte in. En honderd keer vloog hij twee keer achter elkaar over de kop.

Voor zover bekend zijn er geen fans die meer ritjes in de Baron op hun naam hebben staan. Vandaag is sowieso een feestelijke dag voor de Efteling-gek, want hij bezoekt het attractiepark dit jaar voor de honderdste keer. "Kan de baan van de Baron confetti aan?", grapt hij op Twitter.

Eerder bleek fan Rick Oonincx (23) zo gek te zijn op Baron 1898 dat hij het logo van de achtbaan op zijn arm liet tatoeëren. "De Baron heeft iets bijzonders, het verhaal en het thema zijn schitterend", vertelde hij erover.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be