Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling voorbereid op topdrukte met extra snack- en frietkramen

08-08-2015, 15.33 uurBeeld: Plaetjesmakers.nl

Het ziet er misschien niet heel sprookjesachtig uit, maar handig is het wel: de Efteling heeft vandaag extra eetkramen ingezet. Op twee plekken in het pretpark staan ingehuurde frietkarren en op de Speelweide is een extra hamburgertent geplaatst.

De wagens, geleverd door de Brabantse firma De Smulkar, zijn neergezet op het Steenbokplein naast de Bobbaan en bij horecacomplex Station de Oost, naast de Python. Op de Speelweide tegenover het Anton Pieckplein worden broodjes hamburger verkocht. Verderop stond al een tijdje een speciale pop-up store van La Place, waar sappen en smoothies verkrijgbaar zijn.

Met de tijdelijke horecagelegenheden wil de Efteling voorkomen dat er vanavond extreem lange rijen staan. Vorige week moesten hongerige gasten veel geduld hebben. Er waren toen bijna 45.000 bezoekers in het park.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be