Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Walibi Holland

Zweepslagen in Walibi Holland: Fifty Shades of Grey tijdens Halloween

04-08-2015, 15:28 uur | Reacties

Walibi Holland speelt in op het succes van Fifty Shades of Grey. Een nieuw Halloween-themagebied is losjes gebaseerd op de erotische film en boekenreeks. Bezoekers van de Halloween Fright Nights kunnen komend najaar voelen hoe het is om gedomineerd te worden.

De zogeheten scarezone wordt als volgt omschreven: "Zweepslagen, lak, leer en bondage... het gaat er ruig aan toe. Het draait hier allemaal om het machtsspel tussen strenge meesteressen en hun slaven. Laat jij je domineren?"

ZIE OOK: Bezoekers Walibi Holland gaan 'hard': pretpark verkoopt speciale Walibi-condooms

Het spookgebied krijgt de naam Twisted. Ook nieuw zijn de scarezones Hellfire en Game Over, met bekende figuren uit videogames. Daarmee komt het totale aantal scarezones op zeven, samen met Scarecrows, Campsite of Carnage, Things en Quarantine.

Nieuwe spookhuizen zijn er dit jaar niet. Het aanbod, bestaand uit Jefferson Manor, The Villa, Psychoshock en Haunted Holidays, blijft ongewijzigd. De Halloween Fright Nights vinden plaats op vrijdagen, zaterdagen en zondagen van 10 oktober tot en met 1 november. Kaarten zijn sinds gisteren te koop.

ZIE OOK: Sm-show Walibi Holland in première: 'We hebben lekkere slaafjes rondlopen'

Reacties
Bijdrage