Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuwe bewoner Efteling: mysterieuze robotvis zwemt rondjes in vijver Gondoletta

01-08-2015, 09.55 uurBeeld: Eric Rovers

In de Efteling is gisteren een enorme mechanische vis opgedoken. Het beest, dat geautomatiseerd rondjes zwemt in een grote vijver, komt af en toe even boven. De bootjes van de Gondoletta varen erlangs.

Het raadselachtige dier dobbert rond in de buurt van de Traptreintjes. De nieuwe Efteling-bewoner heeft voor zover bekend nog geen naam.

Voor fans is de komst van de mysterieuze vis een aangename verrassing. Het pretpark heeft de toevoeging nooit officieel aangekondigd. Wel gingen er sinds januari geruchten over de komst van 'onderwatermonsters'.

Het attractiepark haalt vaker dergelijke subtiele grapjes uit voor bezoekers met een scherp oog. Zo verschijnt er af en toe een eekhoorntje bovenop het huisje van de Zeven Geitjes in het Sprookjesbos.

In de Gondoletta-vijver dreef jaren geleden nog een verdwaalde Laaf in een zwemband rond. Normaal gesproken worden 's winters grote drijvende 'ijsvissen' op het water geplaatst. Het is niet bekend of die dit jaar terugkeren.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be