Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Efteling

Broodjeaapverhaal: 'Efteling-bezoeker duwt vervelend kind uit bootje Fata Morgana'

12-07-2015, 21:37 uur | Reacties

Twee vriendinnen hebben een smeuïg verhaal de wereld in geholpen over een irritant kind dat uit een Efteling-attractie zou zijn gegooid. Eén van hen schreef op Facebook dat de ander een jongetje in het water had geduwd tijdens een bezoek aan Fata Morgana.

Het jochie zou hyperactief gesprongen hebben in een bootje. "We waren in de Fata Morgana en een kind deed super vervelend met zijn vader: de hele tijd springen, kreeg zelfs een voet in m'n buik", vertelde ene Charlotte. "Vervolgens ging hij de hele tijd proberen het bootje te laten kantelen."

ZIE OOK: Moeder geeft borstvoeding in Efteling-attractie Fata Morgana

De twee dames konden dat naar verluidt niet langer aanzien. "We waren het zo zat, dus Christina gaf hem gewoon een duw... Flikkert dat kind uit het bootje, zo het water in." De duwende brunette kreeg het aan de stok met de vader en Efteling-medewerkers, aldus de vriendin. Daarna zou ze een parkverbod gekregen hebben. De vrouw eindigde met: "Ben zo kwaad."

Later gaven beide vrouwen toe dat het verhaal deels verzonnen was: de jongen is niet in het water beland. De Efteling zelf noemde de anekdote al "onwaarschijnlijk". Christina en Charlotte hebben naar eigen zeggen "een ontzettend leuke dag gehad", maar ergerden zich wel aan het kind.

ZIE OOK: Medewerker Efteling gooit roekeloze bezoeker uit attractie

Reacties
Bijdrage