Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Broodjeaapverhaal: 'Efteling-bezoeker duwt vervelend kind uit bootje Fata Morgana'

12-07-2015, 21.37 uur

Twee vriendinnen hebben een smeuïg verhaal de wereld in geholpen over een irritant kind dat uit een Efteling-attractie zou zijn gegooid. Eén van hen schreef op Facebook dat de ander een jongetje in het water had geduwd tijdens een bezoek aan Fata Morgana.

Het jochie zou hyperactief gesprongen hebben in een bootje. "We waren in de Fata Morgana en een kind deed super vervelend met zijn vader: de hele tijd springen, kreeg zelfs een voet in m'n buik", vertelde ene Charlotte. "Vervolgens ging hij de hele tijd proberen het bootje te laten kantelen."

De twee dames konden dat naar verluidt niet langer aanzien. "We waren het zo zat, dus Christina gaf hem gewoon een duw... Flikkert dat kind uit het bootje, zo het water in." De duwende brunette kreeg het aan de stok met de vader en Efteling-medewerkers, aldus de vriendin. Daarna zou ze een parkverbod gekregen hebben. De vrouw eindigde met: "Ben zo kwaad."

Later gaven beide vrouwen toe dat het verhaal deels verzonnen was: de jongen is niet in het water beland. De Efteling zelf noemde de anekdote al "onwaarschijnlijk". Christina en Charlotte hebben naar eigen zeggen "een ontzettend leuke dag gehad", maar ergerden zich wel aan het kind.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be