Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Festyland

Frans pretpark kwaad op grappenmakers na vals bericht over achtbaanongeluk

11-07-2015, 15.51 uur

Het Franse pretpark Festyland gaat juridische stappen ondernemen tegen een stel grappenmakers. Die hielpen afgelopen week een vals bericht de wereld in over een dodelijk ongeluk met een achtbaan.

Volgens het nepartikel, geplaatst op een website met verzonnen nieuwsberichten, vond er een gruwelijke ongeluk plaats bij de rollercoaster Drakkar Express. Daarbij zouden een dode en een zwaargewonde zijn gevallen. "Die informatie is pertinent onjuist", reageert de directie.

"Veiligheid is onze allerhoogste prioriteit. Onze medewerkers zijn geschokt door deze leugenachtige publicatie. We zetten juridische procedures in gang tegen de auteurs en beheerders van de website." Het attractiepark beschuldigt de lolbroeken van smaad en laster.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be