Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Hondje uit bloedhete auto gered op parkeerterrein Efteling

05-07-2015, 13.34 uurBeeld: @Liesbeth106

Op het parkeerterrein van de Efteling heeft de politie vanmiddag een hondje uit een snikhete auto bevrijd. Dat schrijft een ooggetuige op Twitter. Het versufte beest was opgesloten door een bezoeker.

"Randdebielen hebben hond in de auto achtergelaten in de Efteling", twittert ene Liesbeth. "Gelukkig heeft de politie ingegrepen." Het pretpark beschikt over een gratis kennel, maar de Efteling zorgt niet voor het voeren of uitlaten van de viervoeters.

De auto-eigenaar was 's ochtends vroeg al aangesproken door personeelsleden van de Efteling. Toch bleef hij erbij dat de hond in de auto kon blijven zitten. De hond is intussen alsnog naar de kennel gebracht.

Precies een jaar geleden, op 5 juli 2014, moest de dierenpolitie ook al ingrijpen op de parkeerplaats van de Efteling. Toen zat een Jack Russell van nog maar acht weken oud opgesloten in een wagen in de brandende zon.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be