Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Te warm voor uitkijktoren Efteling: Pagode al dagen gesloten

04-07-2015, 18.39 uurBeeld: Eric Rovers

De Pagode in de Efteling staat al dagen aan de grond. Donderdagmiddag is de vliegende tempel onverwachts gesloten. Volgens het pretpark zijn er problemen "door het warme weer".

Wat er precies met de attractie aan de hand is, blijft onduidelijk. Een jaar geleden was de uitkijktoren ook al geruime tijd dicht. Een technisch mankement zorgde ervoor dat de Pagode van halverwege augustus tot eind oktober niet de lucht in ging. Ook in 2002, 2003, 2009 en 2010 konden bezoekers gedurende geruime tijd niet plaatsnemen in de tempel.

De hitte zorgde eerder deze week ook al voor problemen bij PandaDroom. Omdat de airconditioning het had begeven, werd het veel te warm in de attractie. Er moest een nieuw onderdeel besteld worden. Sinds vrijdagmiddag draait de 3D-film weer.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be