Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Volgend weekend ingrijpende wegwerkzaamheden rond de Efteling

05-07-2015, 12.53 uur

De Efteling is volgend weekend minder goed bereikbaar dan anders. Vanwege wegwerkzaamheden wordt de belangrijkste route richting het attractiepark op zondag 12 en maandag 13 juli tijdelijk afgesloten. Daarbij houdt men wel rekening met de openingstijden van het park.

Van zondagmiddag tot maandagochtend is vanaf de N261 (Tilburg en A59) richting de Efteling geen verkeer mogelijk. Vanaf zondagavond is het ook niet mogelijk om van de Efteling richting Tilburg te rijden. Dat duurt tot maandagmiddag.

Eigenlijk was het de bedoeling om die weg om 20.00 uur dicht te gooien, maar in overleg zijn de werkzaamheden een uur uitgesteld. Om 20.00 uur gaat de Efteling dicht en willen duizenden automobilisten tegelijkertijd naar huis.

Verkeer van en naar de Efteling wordt omgeleid via de afslagen Sprang-Capelle of Loon op Zand en via het onderliggende wegennet. Naar verwachting zijn alle werkzaamheden begin augustus 2015 afgerond. Dan is de vernieuwde N261 volledig in gebruik.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be