Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling sluit PandaDroom vanwege opwarming

01-07-2015, 21.31 uur

Het is te warm voor een bezoek aan PandaDroom in de Efteling. Door problemen met de airconditioning veranderde het complex vanmiddag in een grote sauna. Dat vertellen medewerkers aan Looopings.

Vanwege de extreme hitte werd om 16.00 uur besloten om de deuren te sluiten. "De 3D-film doet het nog prima, maar door alle apparatuur in het gebouw loopt de temperatuur vreselijk op", zegt een personeelslid. "We hebben de showverlichting moeten uitzetten."

Het is niet duidelijk of de attractie morgen wel weer open kan. Er moet een nieuw onderdeel besteld worden. Ook de komende dagen worden temperaturen van boven de 30 graden verwacht. Ironisch genoeg draait PandaDroom om het opwarmen van de aarde.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be