Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Directeur Efteling durft niet in eigen achtbaan Baron 1898: 'Ik ben niet die durfal'

01-07-2015, 08.47 uur

Efteling-directeur Fons Jurgens stapt voor geen goud in de nieuwe achtbaan Baron 1898. Hij vindt de dive coaster te eng. Dat openbaarde de grote baas gisteren tijdens de officiële opening van de attractie.

"In de Baron heb ik nog niet gezeten, dat laat ik graag aan anderen over", vertelde Jurgens met schaamrood op de kaken aan Looopings. Zijn collega's hebben hem tot nu toe nog niet weten over te halen. "Ik ben niet die durfal waarvoor-ie gebouwd is." De directeur heeft wel beloofd vóór oud en nieuw een keer een ritje te maken.

Baron 1898 is na maanden van speculeren door Efteling-fans eindelijk geopend voor het grote publiek. Creatief directeur Olaf Vugts: "Fantastisch hoe alle fans het volgen. Als ze er niet over praten, leeft het niet."

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be