Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

10.000 euro voor gouden tip over geldroof Phantasialand

27-06-2015, 15.59 uur

De Duitse politie tast nog volledig in het duister over de mysterieuze geldroof van vorig weekend in pretpark Phantasialand. Twee dieven gingen er zaterdagavond tijdens een homofeestje vandoor met zo'n 600.000 euro. Van de criminelen ontbreekt ieder spoor.

Getuigen worden opgeroepen om zich zo snel mogelijk te melden. Wie een verdachte situatie heeft gezien, kan makkelijk geld verdienen. Men looft maar liefst 10.000 euro uit voor de gouden tip die leidt tot de aanhouding van de daders.

De rovers sloegen toe in een kluis gelegen in het themagebied Berlin, in de buurt van een theaterzaal. Ze wisten precies waar ze moesten zijn en waar de kluissleutel zich bevond. Waarschijnlijk kregen ze hulp van binnenuit. Er zijn voor zover bekend nog geen medewerkers aangemerkt als verdachten.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be