Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walygator Grand Est

Frans pretpark in de fout: oerdomme spelfout op opvallend welkomstbord

07-06-2015, 22.37 uur | ReactiesBeeld: Waly.Biz

Medewerkers van het Franse pretpark Walygator Parc waren waarschijnlijk nog niet helemaal wakker toen ze een nieuw welkomstbord moesten beschilderen. Op het enorme plakkaat is een joekel van een taalfout terechtgekomen.

In plaats van 'Dino World' gaat een themagebied nu door het leven als 'Dino Wolrd'. Dat blijkt uit foto's van fansite Waly.Biz. De spellingsblunder leidde al tot grote hilariteit op social media. "Ongelofelijk, men kan geen twee woorden spellen zonder flater", reageert iemand. Een ander vraagt zich af of het park soms dyslectische decorateurs in dienst heeft.

Het bord hoort bij een nieuw themadeel dat in het teken staat van dinosaurussen. Walygator Parc investeerde een smak geld om een oude wildwaterbaan aan te kleden als een jungle met dino's.Meer Walygator Grand Est
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be