Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Te dik voor Efteling-achtbaan Baron 1898? Test het hier

19-05-2015, 22.39 uur | ReactiesBeeld: Eric Rovers

Niet iedereen kan een ritje maken in de nieuwe Efteling-achtbaan Baron 1898. Voor extreem zwaarlijvige bezoekers is geen plek in de dive coaster. Corpulente waaghalzen die twijfelen of ze in de zitjes zullen passen, kunnen dat straks al uitproberen voor ze in de rij aansluiten.

Recht voor het entreegebouw komt een los testzitje te staan. Forse thrillseekers mogen daar alvast gaan proefzitten in de hoop dat de beugel past en de veiligheidsriem dicht kan. De stoel voorkomt dat gezette passagiers met schaamrood op de kaken richting de uitgang moeten strompelen wanneer blijkt dat ze een paar kilo te veel wegen.

Overigens komt de Efteling ook met een oplossing voor bangeriken die de binnenkant van het entreegebouw wel willen zien, maar niet durven in te stappen. De nieuwe attractie krijgt een speciale 'chicken exit'.

Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be