Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

'Tweede editie van muziekfestival V-land in Walibi Holland gaat gewoon door'

10-05-2015, 20.55 uurBeeld: Showbizznetwork.nl

Het veelbesproken festival V-land in Walibi Holland was geen eenmalige aangelegenheid. Dat beweert althans de organisatie. Alle bezoekers zijn volgend jaar wederom welkom tijdens de tweede editie van het muziekfestijn, staat op de officiële Facebook-pagina.

Of daar al afspraken over zijn gemaakt met Walibi is niet bekend. De eerste editie van V-land trok gisteren naar verluidt zo'n achtduizend feestgangers. Veel van hen kwamen binnen met kortingskaarten of gratis tickets. Op de festivaldag zelf werden nog enkele honderden kaarten aangeboden op Marktplaats en Facebook.

De initiatiefnemers waren in elk geval tevreden. "Iedereen die ik spreek heeft het naar zijn zin", vertelde Roy Berkenhamer van het verantwoordelijke evenementenbureau MelRoy op Omroep Flevoland. "Ik heb niks te klagen."

Dat de toegangsprijzen meermaals zijn verlaagd, noemt hij "een noodzakelijke keuze". "Dat hebben we gedaan om meer mensen hier naartoe te krijgen. Of dat een goede of slechte keuze is geweest, laat ik in het midden. Maar ik denk dat wij daarmee wel gewoon een mooie dag hebben gecreëerd."Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be