Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Enorme handel in kaarten voor Walibi-festival V-land

09-05-2015, 13.28 uur

Hoewel het grote muziekfestival V-land in Walibi Holland al bezig is, zijn er nog steeds genoeg mensen die hun kaarten proberen door te verkopen. Op Marktplaats en Facebook worden enkele honderden tickets aangeboden, vaak voor een fractie van de originele entreeprijs.

Het blijkt doodeenvoudig om voor 5 euro per stuk een kaartje op de kop te tikken. In eerste instantie moest voor een toegangsbewijs 50 euro betaald worden. Dat veel bezoekers van hun tickets af willen, is niet heel verwonderlijk. Vanwege tegenvallende verkoopcijfers heeft de organisatie van het festival de afgelopen weken massaal vrijkaarten gedumpt.

Hoeveel tickets er precies zijn verkocht, willen de organisatoren niet vertellen. Men verwacht naar eigen zeggen "duizenden bezoekers". V-land in Walibi Holland duurt tot 23.00 uur vanavond. Dj's Yellow Claw en Benny Rodrigues sluiten het feestje af.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be