Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Zo leuk is werken bij de Efteling: lasergamen in pikdonker Sprookjesbos

06-10-2015, 17.00 uur

Werken bij de Efteling brengt een hoop voordelen met zich mee. Personeelsleden van het attractiepark mochten afgelopen week na sluitingstijd laserschieten in het Sprookjesbos. Ruim 150 medewerkers gingen in het donker de strijd met elkaar aan.

De 'arena' was een afgesloten gedeelte van het bos, bij Doornroosje, het Kabouterdorp, De Kleine Zeemeermin, Draak Lichtgeraakt en Hans en Grietje. Overal waren obstakels, hekken en rookmachines neergezet, vertelt een deelnemer aan Looopings. "Er was gigantisch veel rook. Ontzettend stoer. Het was zeker voor herhaling vatbaar."

De sprookjes zelf stonden gewoon aan. Ook alle huisjes waren toegankelijk. Het ging om een teambuilding-acitiviteit voor medewerkers van de afdeling merchandise en de hoofdentree. Dezelfde nacht was alles nog opgeruimd.

Werknemers van de Efteling worden vaker uitgenodigd voor exclusieve activiteiten in het pretpark. Twee jaar geleden vond in het Sprookjesbos en Spookslot een heuse spooktocht plaats. Dit voorjaar mochten personeelsleden zes dagen vóór de officiële opening een ritje maken in de nieuwe achtbaan Baron 1898.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be