Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland lanceert nieuwe website: strak en minimalistisch

29-04-2015, 23.39 uur

De website van Walibi Holland is vernieuwd. Sinds vandaag heeft het pretpark een nieuwe, eigentijdse homepage met een strak en minimalistisch ontwerp. De vernuftige vormgeving moet ervoor zorgen dat er meer online tickets worden verkocht.

Wie walibi.nl opent, ziet onmiddellijk de tekst "Jaaa!! Ik wil #hardgaan!!!", gevolgd door een link naar een pagina waar bezoekers entreekaarten kunnen bestellen. De lay-out, ontwikkeld door internetbureau TamTam, wordt automatisch aangepast aan de breedte van een beeldscherm.

Eerder dit jaar werden de sites van Drievliet en Avonturenpark Hellendoorn ook al vernieuwd. Attractiepark Slagharen en de Efteling hebben aangekondigd met een nieuwe website bezig te zijn.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be