Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Showprogramma Walibi op laag pitje: weer geen voorstellingen in theater

14-04-2015, 23.42 uurBeeld: Walibi Band

Aan de gevel hangt nog een gigantisch doek met de aankondigingstekst. Toch valt er in Walibi Belgium dit jaar wederom geen voorstelling te zien. Het grote amfitheater staat leeg, net als vorig seizoen.

Van 2011 tot 2013 werd in het complex de 'Music Battle' opgevoerd, met dansende Walibi-figuren en muziek. Vorig jaar verdween de show, al bleven de aankondigingsborden staan. Die zijn nu ook allemaal weggehaald, meldt een fansite. Op de plattegrond staat het theater helemaal niet meer. Dit seizoen raakte Walibi Belgium ook al een attractie kwijt: de kartbaan blijft permanent dicht.

Het lijkt een trend in de pretparkbranche om grote theatershows te schrappen. Zusterpark Walibi Holland heeft al enkele jaren geen grote show meer. Het theater in Movie Park Germany wordt dit seizoen eveneens niet gebruikt.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be