Attractie- & Vakantiepark Slagharen

'Gemarteld worden is leuker dan Slagharen'

15-04-2015, 13:29 uur | Reacties

Het is leuker om wekenlang gemarteld te worden dan om in Attractiepark Slagharen te vertoeven. Dat schrijft journalist Mitchell Daamen deze week in Nieuwe Revu. De verslaggever maakte een uitgebreide reportage in het Overijsselse pretpark naar aanleiding van het jarenlange gesjoemel met bezoekersaantallen.

Hij heeft het niet echt naar zijn zin in 'Sjoemelpark Slagharen'. "Mocht je ooit voor de keuze worden gesteld tussen zeven weken lang non-stop gewaterboard worden of een leven lang gratis wonen in Slagharen, verkies dan vooral het waterhappen", aldus Daamen, die zich ergert aan de grote hoeveelheid Duitse bezoekers, ouderwetse attracties en "Aldi-volk".


ZIE OOK: Attractiepark Slagharen loog over bezoekersaantallen: niet langer tweede pretpark van Nederland

"Door het hele park is de voertaal Duits en hangen er overal en nergens tweetalige aankondigingen, behalve hier: 'Pas op: de pony’s kunnen bijten.' Ha! Humor kun je ze niet ontzeggen' die Slagharenaren. Zeker als je weet dat de EHBO-post voor Duitsers met afgebeten vingers helemaal aan de andere kant van het park is!"

Daamen ondervraagt nog een aantal externe restaurantuitbaters in het attractiepark over de rel rond de foutieve bezoekersaantallen, maar krijgt nul op het rekest. De pachters weigeren iets over de situatie te zeggen.

Reacties