Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Familiepark Drievliet

Drievliet vanaf morgen vijfduizend vierkante meter groter

02-04-2015, 13.39 uur

Drievliet is de afgelopen maanden fors uitgebreid. Het Haagse familiepark kreeg er tijdens de winterstop een stuk grond van vijfduizend vierkante meter bij. Op het nieuwe terrein staan nog geen nieuwe attracties: voorlopig is de vlakte ingericht als picknickplaats voor groepen en schoolreisjes.

"Wij vinden het belangrijk dat grote gezelschappen hun eigen plek hebben", vertelt directeur Jos Faaij in De Telegraaf. Mogelijk komen er in het nieuwe gebied op termijn wel rides te staan. Faaij houdt nog een slag om de arm. "We hebben natuurlijk te maken met onze buren." Morgen gaat Drievliet weer open.

Faaij hoopt verder dat in 2019 begonnen kan worden met de bouw van een overdekt themapark. Daarmee wil hij naar eigen zeggen de concurrentie aangaan met het weer. "Met Drievliet Indoor kunnen we ook in de winterperiode tijdens de weekeinden, woensdagen en vakanties geopend zijn."

Meer Familiepark Drievliet
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be