Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell treft voorbereidingen voor bouw nieuwe attractie

30-03-2015, 23.23 uur | Reacties

Duinrell heeft plannen om in 2016 een nieuwe attractie te openen. Directeur Roderick van Zuylen van Nijevelt onthulde dat vandaag in een radioprogramma op regionale zender Omroep West. Hij wil niet zeggen wat voor attractie hij op het oog heeft.

Wel liet de grote baas los dat de nieuwigheid "ondanks een spannend element" geschikt is voor een brede doelgroep. De ride wordt waarschijnlijk gefabriceerd in Duitsland. Daar komen vijf grote attractiebouwers vandaan: Mack, Zierer, Maurer, Gerstlauer en Huss. Over de aankoop is nog geen definitieve beslissing genomen. "Het ziet ernaar uit dat we in november kunnen beginnen met het aanvragen van vergunningen", zegt een woordvoerder. Hij houdt een slag om de arm.

In 2013 vroeg Duinrell nog een omgevingsvergunning aan waarin een hangende achtbaan, een vrijevaltoren en een vliegtuigmolen werden genoemd. Intern gaan al langer geruchten over een nieuwe waterbaan met boomstammetjes.

Meer Duinrell
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be