Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn investeert in nieuwe website

24-03-2015, 00.25 uur

Avonturenpark Hellendoorn komt dit jaar niet met een nieuwe attractie op de proppen, maar er is wel geld op tafel gelegd voor een nieuwe website. Het pretpark bestelde bij vaste webpartner ThinkFresh een nieuw design, dat zich automatisch aanpast aan pc's, tablets en telefoons.

De homepage is vormgegeven als een grote reclamefilm die automatisch begint te spelen. Daaronder volgen attractieomschrijvingen, een interactieve plattegrond en links om kaarten te bestellen. Onderaan iedere pagina staat hetzelfde citaat van een fictieve bezoeker: "Veel leuker dan verwacht en voor herhaling vatbaar..."

De concurrentie zit niet stil. Drievliet lanceerde eerder deze maand een vernieuwde site en vandaag liet ook Attractiepark Slagharen weten bezig te zijn met een nieuw webstek. De Efteling werkt ondertussen aan een heus "online experience-platform".

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be