Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Beldert Beach

Zelf over de Big Red Balls? Nederland krijgt WipeOut-pretpark

13-03-2015, 15.20 uur | Reacties

Met een vriendengroep meedoen aan tv-programma WipeOut? Dat kan komende zomer in het Gelderse Zoelen, vlakbij Tiel. Op die plek wordt een kinderpretpark gebouwd dat gebaseerd is op de bekende RTL 5-show. Op 1 mei moet de attractie af zijn.

Volgens initiatiefnemer Patrick Janssen gaat het om een wereldprimeur. "De Betuwe heeft er straks een nieuwe toeristische trekpleister bij", zegt hij. De ondernemer, directeur van de Holland Evenementen Groep, heeft voor het project een licentieovereenkomst afgesloten met televisieproducent Endemol.

Het parcours in het pretpark zal onder meer bestaan uit de Sucker Punch, Dizzy Dummy, Big Red Balls, Sweeper en WipeOut Hill. Mogelijk wordt daar de Killer Surf aan toegevoegd: de hoogste waterglijbaan met vrije val van Nederland.

Van mei tot en met oktober is het WipeOut-park dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur. Een dagkaart gaat 7,50 euro kosten.Meer Beldert Beach
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be