Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Yumble Roermond

Dit doet de app van het nieuwe Limburgse pretpark Yumble

12-03-2015, 12.36 uur

In de smartphone-app van het nieuwe Limburgse pretpark Yumble komt geen praktische informatie over attracties te staan. Ook een plattegrond ontbreekt. Bezoekers kunnen de applicatie alleen gebruiken om tijdens hun drie uur durende verblijf een spelletje te spelen.

"Er is iets mysterieus aan de hand in Yumble...", zegt een mascotte bij het opstarten van de app. "Kun jij me helpen om de aanwijzingen te ontcijferen? Als je me goed helpt krijg je van mij een geheime prijs!" Vervolgens krijgen deelnemers de opdracht om in het pretpark aanwijzingen te vinden met behulp van augmented reality.

Ook krijgen gebruikers de mogelijkheid foto's te bekijken die in Yumble gemaakt zijn. Vanmiddag kan de app, beschikbaar voor iPhones en Android-toestellen, voor het eerst op grote schaal getest worden. Dan krijgt een groep journalisten een rondleiding door het entertainmentcomplex dat op 21 maart officieel opent.

Meer Yumble Roermond
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be