Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Dolfinarium

Directeur Dolfinarium stapt over naar Spoorwegmuseum

12-03-2015, 10.49 uurBeeld: Dolfinariumweb.nl

De directeur van het Dolfinarium in Harderwijk neemt deze maand afscheid van zijn werkplek. Grote baas Marten Foppen verruilt het zeedierenpark na 25 jaar voor Het Spoorwegmuseum in Utrecht. Het vertrek is vrijwillig, meldt het Dolfinarium in een persbericht.

"We betreuren zijn vertrek maar wensen hem heel veel succes in zijn nieuwe uitdaging", luidt het commentaar. Foppen was de afgelopen 25 jaar achtereenvolgens werkzaam als vakantiemedewerker, personeelsfunctionaris, juridisch directeur en algemeen directeur. Die laatste functie vervulde hij sinds 2009.

Eén van de laatste taken van Marten Foppen was het in goede banen leiden van de overname van het Dolfinarium door de Spaanse parkengroep Aspro, afgelopen december. Op 20 april begint Foppen bij Het Spoorwegmuseum.

Voorlopig worden de directietaken bij het Dolfinarium waargenomen door Bert van de Hoef, directeur van zusterpark Neeltje Jans.

Meer Dolfinarium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be