Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Voordringen in de Efteling blijkt fluitje van een cent

03-03-2015, 17.01 uur

Een geel fluorescerend hesje van een paar euro. Meer heb je niet nodig om ongegeneerd voor te kunnen dringen in de Efteling. Dat ontdekten de presentatoren van het NPO 3-programma Streetlab.

Dankzij het hesje konden de heren, gewapend met verborgen camera's, een rij van 65 minuten voor de Python moeiteloos omzeilen. Wachtende bezoekers lieten hen met liefde en plezier voor in de veronderstelling dat het om medewerkers ging.

Pas toen de kwajongens na afloop van hun ritje iets te lang bleven staan bij de fotobalie, werden ze gesnapt. De Efteling was not amused, maar de voordringers kregen geen straf. Ze moesten alleen beloven om het nooit meer te doen.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be